تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد

انتشار بخش‌های تازه‌ای از حمایت عمران خان از ایران در آمریکا

با گذشت حدود دو هفته از سفر نخست وزیر پاکستان به آمریکا و دیدار وی رئیس جمهور این کشور بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت حدود دوهفته از سفر عمران خان به آمریکا بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی در مورد ایران و اوضاع منطقه‌ای توسط خبرگزاری‌ها منتشر شد.

 

نخست وزیر پاکستان در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: ما تمام تلاش خود را برای به خطر نیفتادن منطقه و عدم وقوع یک جنگ جدید انجام خواهیم داد.

 

عمران خان ضمن اخطار به سران آمریکایی گفت: من به ایران سفر کرده‌ام و از نزدیک مردم این کشور را دیده‌ام فقط می توانم این را بگویم که روحیه شهادت طلبی بین شیعیان از اهل سنت هم بیشتر است.

 

وی تاکید کرد: اگر اشتباهی سر زده و به ایران حمله شود باتلاقی برای عاملان حمله به وجود می‌آید که مردم دنیا بحران القاعده و طالبان را برای همیشه فراموش خواهند کرد.

 

 

عمران خان گفت: حمله آمریکا به افغانستان باعث به دردسر افتادن 17 ساله پاکستان شد حال ما حتی نمی توانیم تصور کنیم که اگر درگیری با ایران رخ دهد چه اندازه می تواند به پاکستان ضربه بزند.

 

رهبر حزب تحریک انصاف گفت: من نمی دانم رهبران دنیا می توانند این مساله مهم را درک کنند یا خیر! ایران را نباید با عراق مقایسه کرد.

 

عمران خان گفت: نگرانی من این است که مردم جهان حتی نمی توانند تصور کنند که درگیری و فشار آوردن بر ایران تا چه اندازه می تواند خطرناک باشد.

 

وی افزود: پاکستان تمام تلاشش را برای حل مشکلات منطقه‌ای و به خصوص بهبود التهاب موجود با ایران انجام خواهد داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر