تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده

انتشار بخش‌های تازه‌ای از حمایت عمران خان از ایران در آمریکا

با گذشت حدود دو هفته از سفر نخست وزیر پاکستان به آمریکا و دیدار وی رئیس جمهور این کشور بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت حدود دوهفته از سفر عمران خان به آمریکا بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی در مورد ایران و اوضاع منطقه‌ای توسط خبرگزاری‌ها منتشر شد.

 

نخست وزیر پاکستان در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: ما تمام تلاش خود را برای به خطر نیفتادن منطقه و عدم وقوع یک جنگ جدید انجام خواهیم داد.

 

عمران خان ضمن اخطار به سران آمریکایی گفت: من به ایران سفر کرده‌ام و از نزدیک مردم این کشور را دیده‌ام فقط می توانم این را بگویم که روحیه شهادت طلبی بین شیعیان از اهل سنت هم بیشتر است.

 

وی تاکید کرد: اگر اشتباهی سر زده و به ایران حمله شود باتلاقی برای عاملان حمله به وجود می‌آید که مردم دنیا بحران القاعده و طالبان را برای همیشه فراموش خواهند کرد.

 

 

عمران خان گفت: حمله آمریکا به افغانستان باعث به دردسر افتادن 17 ساله پاکستان شد حال ما حتی نمی توانیم تصور کنیم که اگر درگیری با ایران رخ دهد چه اندازه می تواند به پاکستان ضربه بزند.

 

رهبر حزب تحریک انصاف گفت: من نمی دانم رهبران دنیا می توانند این مساله مهم را درک کنند یا خیر! ایران را نباید با عراق مقایسه کرد.

 

عمران خان گفت: نگرانی من این است که مردم جهان حتی نمی توانند تصور کنند که درگیری و فشار آوردن بر ایران تا چه اندازه می تواند خطرناک باشد.

 

وی افزود: پاکستان تمام تلاشش را برای حل مشکلات منطقه‌ای و به خصوص بهبود التهاب موجود با ایران انجام خواهد داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار