هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت

انتشار بخش‌های تازه‌ای از حمایت عمران خان از ایران در آمریکا

با گذشت حدود دو هفته از سفر نخست وزیر پاکستان به آمریکا و دیدار وی رئیس جمهور این کشور بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی منتشر شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت حدود دوهفته از سفر عمران خان به آمریکا بخش‌های تازه‌ای از سخنان وی در مورد ایران و اوضاع منطقه‌ای توسط خبرگزاری‌ها منتشر شد.

 

نخست وزیر پاکستان در یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد: ما تمام تلاش خود را برای به خطر نیفتادن منطقه و عدم وقوع یک جنگ جدید انجام خواهیم داد.

 

عمران خان ضمن اخطار به سران آمریکایی گفت: من به ایران سفر کرده‌ام و از نزدیک مردم این کشور را دیده‌ام فقط می توانم این را بگویم که روحیه شهادت طلبی بین شیعیان از اهل سنت هم بیشتر است.

 

وی تاکید کرد: اگر اشتباهی سر زده و به ایران حمله شود باتلاقی برای عاملان حمله به وجود می‌آید که مردم دنیا بحران القاعده و طالبان را برای همیشه فراموش خواهند کرد.

 

 

عمران خان گفت: حمله آمریکا به افغانستان باعث به دردسر افتادن 17 ساله پاکستان شد حال ما حتی نمی توانیم تصور کنیم که اگر درگیری با ایران رخ دهد چه اندازه می تواند به پاکستان ضربه بزند.

 

رهبر حزب تحریک انصاف گفت: من نمی دانم رهبران دنیا می توانند این مساله مهم را درک کنند یا خیر! ایران را نباید با عراق مقایسه کرد.

 

عمران خان گفت: نگرانی من این است که مردم جهان حتی نمی توانند تصور کنند که درگیری و فشار آوردن بر ایران تا چه اندازه می تواند خطرناک باشد.

 

وی افزود: پاکستان تمام تلاشش را برای حل مشکلات منطقه‌ای و به خصوص بهبود التهاب موجود با ایران انجام خواهد داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار